Segona trobada del curs del MCEP-PV

Ens juntem al voltant d’una taula parada amb poliol i pastetes Xusa, Àngels, Patri, Rosella T., i Rosella A. mentre Isabel ens segueix a través de la pantalla.

Xusa proposa que descentrentalitzem les quedades de divendres per facilitar l’assistència a aquestes reunions a les persones que viuen lluny de Bonrepòs i Mirambell. Planteja d’agrupar-nos per proximitat geogràfica, per exemple, MCEP Ribera-Costera, MCEP de l’Horta, MCEP de Castelló de la Plana, o per etapes, per exemple, MCEP primària-infantil, MCEP Secundària. Per suposat que si alguna persona vol assistir igualment a les quedades dels altres grups pot fer-ho. Decidim parlar-ho a la reunió presencial que farem al novembre.

A més, per tal de fer les reunions més fluïdes proposa que recuperem la persona moderadora i que anticipem els punts o ordre del dia.

Roser recorda els esdeveniments propers:

  • El passe de la pel·lícula de La mestra, on apareix Rafa i el seu alumnat de Benimarfull.
  • El 28 de novembre l’homenatge a Ferran Zurriaga.
  • Al MUVIM hi ha una exposició sobre Carme Miquel fins el 4 de febrer.
  • El 10 de novembre s’estrena la pel·lícula sobre Antoni Benaiges: El mestre que va prometre el mar.
  • El 24 i 25 de novembre hi ha les Jornades Ferran Zurriaga d’investigadors sobre mestres i quaderns Freinet a la UJI, es tracta d’una trobada d’investigadors/es molt restringida on la Roser a les 18h parlarà sobre el diari de Genoveva Pons, mestra de Llíria i el seu llibre: Tres años de antaño, publicat en 1984. 

Proposem per a la quedada plenària el lloc de Xàtiva en la que exposarem experiències sobre correspondència (si pot ser que també hi haja exemples de com es fa en infantil), l’experiència del Booktrailers d’Àngels, i el Postcast en secundària. Eixe dia acordarem com repartir el temps, revisarem els calendaris i concretarem les propostes d’aquesta quedada. El “Com anem” el farem mentre dinem.

Escrit per Rosella T.

Deixa un comentari