Experiència: correspondència escolar en secundària.

Durant el curs escolar 2021-2022, Rosella i jo, Àngels, hem engrescat els nostres alumnes de les nostres tutories de 2n ESO de l’IES Tavernes Blanques (Rosella) i 3r ESO de l’IES Camp de Morvedre (Àngels) a endinsar-nos en la gran aventura de la correspondència escolar. Al llarg del curs hem intercanviat diverses cartes col·lectives per conéixer-nos, hem compartit també treballs d’aula i hem viscut dues jornades de convivència que ens han permés conéixer dos entorns culturals i socials diferents: el riu Túria de la ciutat de València i el Grau Vell de Sagunt. La correspondència implica diversos beneficis al mateix temps: el treball de l’escriptura, la creativitat, la millora de l’autoestima i de la convivència, la relació entre iguals i la cohesió de grup, l’intercanvi de treballs i impressions, la presa de decisions a través de l’assemblea… Les dues professores valorem positivament l’experiència per tots aquestos factors i alhora també considerem que hi ha aspectes a millorar com incrementar la relació entre els alumnes durant les jornades de convivència.

Fotos de les cartes col·lectives

Per conéixer amb més detall l’experiència, podeu consultar aquest document que va presentar Rosella durant el congrés a Alcalá de Henares.

Finalment, us mostrem també dues cartes que ens han enviat els companys i companyes del Taller de 12 i + amb la finalitat que fem arribar a l’alumnat una felicitació pel seu treball i esforç. Agraïm als nostres companys aquests detall tant bonic. Finalment, només ens queda dir-vos que el curs vinent seguirem experimentant, vivint i gaudint de l’experiència de la correspondència. Bon estiu i bones vacances!

Escrit per Àngels

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s