Reunió del MCEP-PV 24FEB2017

El passat divendres 24 de febrer, alguns membres del MCEP-PV ens vam reunir a la seu de l’associació cultural Macarella, al municipi de Bonrepòs. Aquesta vegada vam poder assistir-hi Xusa, Júlia, Àngels, Roser, Mònica, Ferran, Mireia i jo mateix, Jaume.

La reunió va mampendre amb l’aprovació de l’acta anterior i, un colp enllestit este assumpte, donarem pas al primer dels punts de l’ordre del dia: lliçons pràctiques per a aprendre a publicar al bloc del MCEP-PV, a càrrec de Xusa. La prova que el taller resultà profitós és esta entrada!

A continuació, Mireia va explicar la seua gratificant experiència a l’encontre del tallers del cos i coeducació 2017, celebrat a Brunete. Ens va il·lustrar, per als qui no els coneixíem, amb exercicis com el teatre de l’oprimit o el teatre de l’invisible. Tot força interessant! En acabar, els qui allí estàvem ens vam agrupar per especialitats i destinarem un poc de temps (uns 30 minuts, aproximadament) a plantejar l’el·laboració de materials per a les distintes disciplines.

Per últim, Roser va recomanar-nos un dels films que va poder gaudir al MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), la cinquena edició de la qual es va celebrar del 19 al 26 de febrer a València. La pel·lícula en qüestió era Pappu’s Path (El camí de Pappu), una història de superació personal i amb un missatge optimista i vitalista.

I, a grans trets, de tot això vam parlar. Una vetllada molt agradable!

Escrit per Jaume

Anuncis

2 pensaments sobre “Reunió del MCEP-PV 24FEB2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s