REUNIÓ DIVENDRES 27-01-1

img_20170127_195041

Divendres passat ens vam reunir de nou el grup del MCEP-PV. Hi vam assistir Rosella, Júlia, Jaume, Xusa, Roser, Núria, i jo, Àngels. Abans de començar la reunió vam llegir l’acta de la sessió anterior per recordar els assumptes pendents, i a continuació, ja ens posàrem a fer feina. En primer lloc, vam parlar de l’estudi del medi, una eina que resulta molt motivadora per a l’ensenyament, i alhora, fomenta l’esperit crític. Roser va explicar les seues experiències en l’estudi del medi, amples i diverses, com l’anàlisi de l’amor a través de l’estudi de cançons o els estudis sociològics a través d’enquestes. Júlia va comentar la seua experiència amb alumnes de 2n d’ESO els quals havien redactat una instància sobre aspectes a millorar al poble, i les havien lliurat a l’Ajuntament, on es van entrevistar personalemt amb l’alcaldessa. Rosella va explicar les rutes en bici que feia amb alumnes l’any passat. En estes rutes els alumnes aprenien el nom de les plantes, verdures… del paisatge proper, i al mateix temps, amb l’aplicació del Google maps, els alumnes traçaven la ruta a seguir i ubicaven localitzacions en el mapa. Núria va explicar les rutes ecològiques que està preparant per als seus alumnes amb la fi que coneguen el seu entorn més proper. A més d’aquestes rutes, també ha preparat gimcanes, en els quals, els alumnes van descobrint i coneixent el seu poble a través dels noms dels carrers.

img_20170127_185502

En segon lloc, Xusa ens va exposar la seua experiència amb la coca de gelatina. La nostra companya va destacar que la coca ha estat un instrument motivador en els alumnes, ja que aquestos s’han engrescat a escriure textos llargs amb aquesta tècnica. Xusa també ha recalcat que després de dos anys treballant amb aquestos alumnes, ha notat una gran evolució en ells, en el sentit que s’expressen millor i cada vegada escriuen textos més complexos i llargs.

img_20170127_185845

A continuació, vam parlar de temes més burocràtics.

Xusa ens va informar que l’exposició de MOTAMO ha estat cancel·lada i no es celebrarà a València. També vam parlar de la quota estatal i de la reunió de coordinació que es celebrarà l’11 de març o l’1 d’abril. Quant a les publicacions en la web estatal, decidim que en la propera reunió, dedicarem un temps a aprendre a publicar en la web. Finalment, vam parlar sobre les visites a les residències que hem fet amb motiu del congrés 2018 del MCEP que es celebrarà a València. Després de mirar diversos llocs, la residència més adient i més completa sembla ser la de “L’escola Ambiental Bosco-Salesianos” a Godella, ara bé, fins el 15 de setembre no sabrem si posem disposar de la reserva. És per això que decidim consultar altres llocs per disposar d’una altra alternativa.

I de tot això vam parlar divendres passat. La propera reunió serà divendres 24 de febrer.

Escrit per Àngels

Anuncis

Un pensament sobre “REUNIÓ DIVENDRES 27-01-1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s